VIVO IQOO 12 Fa'asologa

iQOO12 faʻasologa, o le taimi faʻamalolo o Novema 7, o lona uiga, i aso nei, o le aofaʻi o faʻamaumauga masani ma Pro lua faʻataʻitaʻiga lisiina i le taimi e tasi.

O le faʻaleleia tele o le faʻatinoga ma le ata, faʻapipiʻiina i le Snapdragon 8gen3 processor, pe a maeʻa le taʻaloga a le aiga iQOO tuning, faʻateleina le atigipusa esports faʻapitoa, le taʻaloga taʻaloga i se tulaga fou.

talafou-11-7-2talafou-11-7-6

O le faʻamasinoina mai le vitio mafanafana i luga o le upega tafaʻilagi aloaia, o le aotelega o le mamanu o le iQOO 12 faʻasologa e fai si faigofie ma mama, o le backplane faʻaaogaina se vaega tele o tioata / paʻu paʻu, o le faʻavaa ogatotonu e faia foi i le uʻamea susulu. , ma o le suiga mataʻina o mea uʻamea o loʻo faia foʻi i le module tioata, lea e fai si maualuga.

E mafai ona iloa o le iQOO12 Pro e tatau ona faaaoga se mamanu curved faalua, o le tioata tua ma le i luga o le lau pito i luma i le faavaa ogatotonu lamolemole transition.iQOO12 o se masani masani o le pito i luga saʻo, taumatau Angle mamanu faavaa.Ina ia mafai ona faia mo le u'u a le tagata e faaaogāina lagona, o le tua o le foliga paʻu pito i tua ufiufi pito o loo curved foi.iQOO12 e tatau ona faaaogaina se lau saʻo, lenei lau e pragmatic, ata tifaga lelei, lagona e le leaga, o le a le maua le pito. eseesega lanu, ae i le tulaga alualu i luma teisi maualalo i le lau curved.

O le mea moni, o le vaʻavaʻai i foliga na o ia e leai se uiga, ma o le gaioiga ma isi faʻasologa lautele o le telefoni e mafai ona aʻafia ai le poto masani a le tagata faʻaoga.

iQOO 12 faʻasologa o le a faʻapipiʻiina i le Qualcomm Snapdragon 8Gen3 processor, lea o loʻo i ai nei le mea sili ona lata mai ma sili ona malosi i le tolauapiga Android, e leai se tasi.Pe a faʻatusatusa i le 8Gen2 muamua, o lenei mea faʻapipiʻi ua faʻatuputeleina le tele o taimi, faʻateleina le numera o le tele o meaʻai, ma faʻaitiitia le numera o mea laiti, ae faʻateleina foi le L3 cache ma faʻamalosia galuega a le GPU.E tusa ai ma uiga, na oʻo lava i le faʻatupuina o le tupu e le faʻamaoniaina o masini feaveaʻi, Apple A17 Pro, lea na faʻateleina.

O le faʻalauteleina o faʻamatalaga e tuʻuina atu ai i le processor le 30% CPU multi-core boost i GeekBench5, laʻititi i luma o le A17 Pro, ma le 8Gen3 na oʻo lava i tua atu o le A17 Pro ma le faʻaitiitia o le eletise i le 3DMark Wild life Extreme stress test, lea e taulaʻi i le GPU. faatinoga.I se isi faaupuga, i le tulaga mataʻutia, o le faʻatinoga atoatoa, faʻaogaina o le malosi atoatoa, ma le faʻatinoga / faʻaogaina o le eletise o le 8Gen3 ua sili atu i le A17 Pro i le itu a Apple.

talafou-11-7-3


Taimi meli: Nov-08-2023