Samsung Galaxy S23

I le faaopoopo atu i le S series, o le a maua foi e Samsung Galaxy le FE series, o lona uiga, o le fan version.E tusa ai ma le Samsung, o lenei faʻataʻitaʻiga o lona fesoʻotaʻiga faifaipea ma tagata fiafia, pe a uma ona latou malamalama i mea latou te fiafia i ai mo le faasologa o le Galaxy S, faʻaoga masani ma mea latou te mananaʻo e maua, o se masini e faʻaogaina mo ituaiga uma o tagata fiafia e "lafoaʻia" ma "faʻafefe".

Samsung Galaxy S23 FE o loʻo faʻaauauina le faʻataʻitaʻiga masani o le faʻasologa o le Galaxy S23, o le tino atoa e lafoaʻi laina faʻaogaina, faigofie ma aulelei, foliga fou ma malosi, faʻaalia foliga sili atu.

samsung-news-1

O le pito i tua o le Samsung Galaxy S23 FE tino o loʻo tuʻufaʻatasia le faʻataʻitaʻiga masani faʻapipiʻi meapueata mamanu o le faasologa, ae o le mama teuteu uʻamea o loʻo faʻapipiʻiina i fafo o le tioata e le gata o loʻo i ai se sao puipuia e puipuia ai le tioata mai le valuina, ae faʻaleleia atili ai le aotelega. foliga o le tino.

O mata tioata pito i luma ma tua o le telefoni o loʻo faʻapipiʻiina atoa i totonu o le vaeluagalemu, ma pito o le vaeluagalemu o loʻo i totonu o le vaalele tutusa e pei o le tioata, lea e sili atu le lelei o le anti-drop effect, ma o le lagona e matua maai, ae o le fa'avaa u'amea lapotopoto e aumai ai se pa'i lelei.

samsung-news-2

E oo lava i se tamai lau o se lau lelei

I le pito i luma, o le Samsung Galaxy S23 FE o loʻo faʻapipiʻiina i le 6.4-inisi lona lua-tupulaga AMOLED faʻaaliga faʻamalosi e lagolagoina le 120Hz faʻafouina faʻafouina mo lanu manino ma se faʻaaliga manino ma lamolemole.

E le gata i lea, e mafai e tekinolosi faʻaleleia vaʻaia ona fetuunaʻi ma le atamai le susulu ma le lanu eseese o le lau e tusa ai ma le malamalama ambient i le faʻaaogaina i aso uma, ina ia mafai ai e tagata faʻaoga ona vaʻai manino i mea o le lau e tusa lava pe latou i fafo;E le gata i lea, e mafai foi e le mata o le puipuiga o le faʻamafanafanaga ona faʻaititia lelei le malamalama lanumoana, e aumaia ai le tele o puipuiga i mata o le tagata faʻaoga.


Taimi meli: Nov-12-2023