Pepepepe PET Ata

O le mamanu o lenei ata e pei o pepa na musuia e le lagona moni o le tusitusi i luga o pepa, e faʻaaoga ai mea faʻaulufale mai Iapani PET ma fetuunai ma le faʻaeteete e fausia ai se vaega tutusa o microscopic frictional particles i luga o lona luga, faʻataʻitaʻiina le tulaga tulaga ese o pepa ma maua ai se natura masani. , poto tusitusi lamolemole pei lava o luga o pepa moni.

leizhi-fou-1

E le gata i lea, o la matoupeipepae faia ata tifaga e faʻaaoga ai se faiga faʻapitoa e faʻaitiitia lelei ai le susulu, faʻaitiitia le vaivai o mata, ma faʻamautinoa le manino o mea o loʻo i lalo o le la aʻo faʻatumauina lanu moni, e maua ai se faʻaaliga sili atu le toʻa.E puipuia ai foi le lau o lau masini mai maosiosia ma isi fa'aleagaina faaletino.

E le gata i lea, o lenei ata e faigofie ona faʻapipiʻi.Na'o le mulimuli i fa'atonuga e fa'apipi'i ai i lau laulau, ma ua e sauni e alu e aunoa ma le popole e uiga i fa'afu, pefu, po'o isi fa'afitauli masani fa'apipi'i.

leizhi-fou-2

Pe o oe o se tamaititi aoga, faiaoga, tusiata, poʻo se faʻapolofesa e manaʻomia le tele o tusilima poʻo le tusi i luga o lau laulau, o la matou ata maualuga pei o pepa o le a avea ma filifiliga sili.E ofoina atu se poto masani tusitusi lata-pepa a'o puipuia le lau o lau masini ma faʻaleleia le faʻamafanafanaga vaʻaia.


Taimi meli: Nov-14-2023