I le taeao po lava nei, na matou o ai i le metro e alu ese ai, sau i liupian

Mauga ua ta'ua o le "loimata o Guangzhou".A uma ona siaki au meafaigaluega ma faʻamafanafana, amata aʻe.Ua uma ona ou vaivai ina ua uma ona ou savali i luga o le faasitepu mo le itiiti ifo i le lima minute.Aua, ua leva ona ou le faia se faamalositino.Ae ui i lea, e seasea i ai se galuega faʻavae vaega, ioe, e tausisia.E pei ona fai mai le muagagana: aua le faʻamalosia oe lava, e te le iloa le tele o le gafatia e mafai ona e maua.O le afa i luga, ua oo i le taimi e malolo ai.Sa faasoa atu a latou meaai ona faaauau ai lea o le savaliga sopo.

A o faalogologo i musika a o talatalanoa, sa vaaia foi se mamoe i le ogatotonu. Mulimuli ane, sa matou savavali mamao mai le mauga ma vaaia ai le vaaiga o le mauga.Sa matua matagofie lava. Sa matou sopo i le 12 kilomita ma alu ai le lima itula.Ua ou matuā vaivai lava, ae a ou sau i le mauga ma vaai i lalo i se vaitafe matagofie ma se mauga, o le a ou iloa ai ua leva ona ou onosaia.O se aafiaga manaia!

aiga7

O lo matou aiga lea o Moshi, i lea aso ma lea aso, i lea tausaga ma lea tausaga, o Moshi o loo tumau pea le membrane, o i matou lava o i matou!


Taimi meli: Me-12-2022